Nyheder i TV pakkerne 2022

Fuldpakken udvides
Paramount +
ViaPlay*

2 nye streamingtjenester
*ViaPlay er uden sport

3 kanaler mere i Mellempakken

2 kanaler mere i Grundpakken

fuldpakke

550,-

pr. måned

mellempakke

410,-

pr. måned

grundpakke

220,-

pr. måned

Ekstrakanaler

Du har mulighed for at tilkøbe en eller flere kanaler til din faste TV pakke. Det kræver enten youSee boksen, eller en kortlæser. Se hele udbudet her.

Rigtig god fornøjelse
people-3281583_1280

Støt lokalt og køb TV og internet hos Odder Antenneforening

De fleste mennesker har gennemgået processen flere gange. Du er enten flyttet til en ny adresse eller også er din nuværende TV pakke utilstrækkelig og hænger ikke længere sammen med husstandens behov. Du har derfor besluttet, at den gamle TV pakke skal erstattes af en ny og startskuddet til en omhyggelig udvælgelsesproces er hermed givet. Der er mange ting som spiller ind, når der skal vælges en ny TV udbyder og kriterierne varierer afhængig af, hvem du spørger, men et gennemgående kriterium, alle synes at være interesseret i, er TV til billige priser.

Er du bosiddende i Boulstrup, Hou eller Odder er kabel TV fra Odder Antenneforening endnu en spiller på markedet. Der er rigtig mange fordele ved at vælge kabel TV fra Odder Antenneforening.

Fordele ved at vælge TV pakken hos Odder Antenneforening

Et samarbejde mellem youSee og Odder Antenneforening har gjort det muligt at tilbyde TV til billige priser uden at gå på kompromis med mængden at de udbudte kanaler. Samarbejdet har endvidere medvirket til, at Odder Antenne har et omfattende TV-udbud og samtidig yousee’s egen streamingtjeneste, Web-tv. Med Web-TV kan du streame din TV pakke på alle platforme så længe du er koblet op på internettet og er inden for Europas grænser. Så hvad enten du tilbringer ferien med at sejle rundt fra havn til havn i de danske farvande eller familien camperer ved Gardasøen i Italien, så kan du stadig samle familien fredag aften og støtte jeres favorit i årets X-factor.

Hvorfor betale for TV pakker som du ikke ser?

En anden mulighed som medlem er, at du kan vælge selv at tilpasse din egen TV pakke med YouSee Bland Selv TV, så dine TV kanaler passer præcist til dine behov. Der findes et utal af måder at sammensætte en pakke på, for du kan vælge at bruge nogle af dine point til at købe streamingtjenester i stedet for TV kanaler. Uanset om du er til Netflix, ViasatFilm eller National Geographic, så vælger du selv, hvilken eller hvilke streamingtjenester du ønsker at inkludere i dit abonnement.

TV pakker - vælg mellem:

Faste TV pakker

Grundpakken, inkl. 26 TV kanaler samt Web-TV

Mellempakken, inkl. grund- og mellempakke – 37 TV kanaler samt Web-TV og TV arkiv

Fuldpakken, inkl. grund, mellem og fuldpakke  – 56 TV kanaler samt Web-TV og TV arkiv

Bland Selv TV pakker

Bland Selv TV mellempakken: Grundpakken og yderligere 10 TV kanaler samt Web-TV og TV arkiv

Bland Selv TV fuldpakken: Grundpakken og yderligere 36 TV kanaler samt Web-TV og TV arkiv