Præstelunden - hvor medlemmet er i centrum

Præstelunden er et boligområde med op til 70 mulige grunde. Et område hvor Odder Antenne har etableret fibernet helt frem til sidste forstærker, tæt på den enkelte bruger – altså vores medlem. Dette sikre den bedste kvalitet af både kabel- TV og internet
Se herunder hvad vi kan tilbyde i dit område

Internet

Internet

Stream

400

299,-

pr. måned

Mest solgte
Internet

Stream

200

215,-

pr. måned

Internet

Surf

30

185,-

pr. måned

De 3 faste TV pakker

Fuldpakke

mulighed for bland selv med 36 point

520,-

pr. måned

Mellempakke

mulighed for bland selv med 10 point

370,-

pr. måned

Grundpakke

Fundament til bland selv pakker

200,-

pr. måned

Byg din egen TV pakke

Udvid grundpakke med bland selv.
Byg med 8 point eller 36 point, kanaler eller streamingtjenester.
Se bland selv løsningen på youSee TV boks, cromeCast eller AppleTV 4.

Besøg os på kontoret i Rosensgade og få oprettet youSee Bland Selv og
oprettelse af youSee boks

HUSK OG BESTIL GRUNDPAKKEN HOS OS – HEREFTER KAN DU BESTILLE BLAND SELV

Læs mere her  
 

Odder Antenne er klar tæt ved din byggegrund:

  1. Vi har forberedt installationen hele vejen frem til dig. Det sorte coaxkabel ligger klar ved din grund og dette medtager du ved indføring af andre kabler
  2. Samtidig med elinstallationen, i dit nye hus, etablerer din elektriker også den interne kabel TV installation, hvor denne installation afsluttes i husets teknikrum.
  3. ved bestilling kommer Odder Antennes tekniker og afslutter installationen med sammenkobling og kontrolmåling af installationen

De fleste der bygger nyt hus har meget andet at tænke på end fiber, TV og internet. Du skal bygge nyt hus, flytte til en ny adresse, hverdagen skal stadig fungere og du ønsker ikke at tænke på installation, fiber, TV og internet. Derfor hjælper Odder Antenne dig hele vejen, sådan det hele fungerer når du flytter ind.

Vi sikre, at jeres behov bliver dækket.
Der er mange ting, som spiller ind, når der skal vælges en internet og TV udbyder og kriterierne varierer afhængig af, hvem du spørger, men et gennemgående kriterium, alle synes at være interesseret i, er god og nærværende kontakt, samt internet og TV til billige priser.

For os er det vigtigt at tage den grundige dialog om jeres behov. Når denne er afsluttet etablere vi den bredbåndsforbindelse og eventuelt TV pakke som er nødvendig og som vil kunne dække jeres behov, for hele husstanden.

Så hvorfor ikke vælge det billigste TV og bredbånd i Odder?

Odder Antenne er medlemmernes forening.
Som forening skal vi ikke generere et kæmpe overskud til mange investorer i en kapitalfond. Vi skal derimod sikre høj kvalitet til den billigste pris og samtidig fremtidssikre medlemmernes anlæg. Det har vi nu gjort i 45 år.