Få hurtigt internet - også uden tv pakke!

INTERNET

Stream

600

299,-

pr. måned

Mest solgte
Internet

STREAM

300

215,-

pr. måned

Internet

SURF

30

185,-

pr. måned

Jeg vil gerne bestille internet og har en TV pakke  hos Odder Antenne

Jeg vil gerne bestille internet er er nyt medlem

Vi vil gerne hjælpe dig og gøre det nemt for dig at skifte til Odder Antenne

Husk at modems kan afhentes på kontoret i åbningstiden:

Mandag 14.00 – 17.00
Tirsdag 10.00 – 14.00
Onsdag 10.00 – 14.00
Torsdag 14.00 – 17.00

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på:
info@odderantenne.dk
Telefon 86 54 11 42

Hvad skal du vælge?

Det kan være svært at vælge, hvilken hastighed der passer både til dit behov og din økonomi. Her kan du læse hvad vi anbefaler.

hurtigt internet

Stream 600

Er for superbruger og big family hvor der bliver gamet, streamet, og hvor der er mange enheder koblet på og meget mere. 

Eller for dig hvor hastighed bare er vigtigt.

Family in living room with laptop smiling

Stream 300

Er for den mindre familie, der gamer, streamer og i det hele taget bruger nettet meget.

Eller for dig der blot er meget online.

beverage-coffee-computer-877695 TP

Surf

er en god og billig løsning for dig der ikke er meget online men har behov for f.eks. at gå på netbank, mail, e-boks o.l.

Køb dit internet lokalt og få lynhurtig bredbåndsforbindelse fra Odder Antenneforening

Mangler du internet i Odder, Hou eller Boulstrup, så er der fordele ved at købe din internet forbindelse hos Odder Antenneforening. Der er tæt ved lige så mange forskellige internet pakker, som der er internetudbydere i Danmark, så det kan være vanskeligt at gennemskue om prisen på en internet pakke er billig. Det kan også være svært at vurdere om prisen på internet er billig når man sammenligner to forskellige internetforbindelse. Derfor har vi inddelt vores bredbånd i tre pakker og kalder dem henholdsvis Surf 30, Stream 300 og Stream 600.

Bredbånd er stadig betydeligt billigere end fibernet​

Surf er for de internetkunder i Odder, som ikke har det store behov for at downlaode store mængder af data eller netgaming på internettet. Det er den løsning med den laveste internethastighed, hvorfor det også er den billigste internetløsning. Denne pakke anbefaler vi til de hjem, hvor der hovedsageligt er behov for at kunne tilgå netbank, e-boks, e-mail og online skriveværktøjer. Hvis der derimod er behov for at streame liveindhold og film anbefaler vi ikke vores billigste internet pakke men der i mod Stream pakkerne.

Er du derimod en del af en familie med behov for en hurtigere bredbåndsforbindelse, kan vi anbefale vores meget populære Stream 300. Denne internet forbindelse er oplagt til de familier, som godt kan lide selv at bestemme, hvad der bliver vist på skærmen når familien endelig er samlet i stuen.

Stream 600 er vores hurtigste forbindelse. Det er en lynhurtig bredbåndforbindelse og sammenlignet med priser på fibernetforbindelser er den billig. Stream 600 er for den store familie med mange individuelle behov der skal dækkes. Den gør det muligt at streame fra flere enheder samtidig og vil også være perfekt for familier, hvor e-sport og online gaming er en stor del af hverdagen.

Forskellen på fibernet og bredbånd i Odder​

Leder du efter fibernet eller bredbånd i Odder, Boulstrup eller Hou findes der et utal af fibernet- og bredbåndspakker. Der er med andre ord grobund for en gedigen omgang forvirring i forsøget på at blive klogere på, hvilke fibernet pakker der kan leveres på din adresse og hvilke bredbåndspriser der reelt set er billigst. Hos Odder Antenne forening forhandler vi ikke fibernet forbindelsen, men bredbåndsforbindelsen. Vi mener, at fibernet priserne i Odder er for høje i forhold til vores bredbåndspriser. Vores råd til nye købere er:

  • Sikr dig, at dine behov bliver dækket. Sørg for at vælge en bredbåndsforbindelse, som vil kunne klare lidt mere, end jeres husstand har behov for. Når du har fundet frem til, hvilken bredbåndspakke der passer bedst til dig og din familie, er du klar til at kigge og sammenligne priser. Her vil du erfare, at prisen på bredbåndspakker er meget billigere end fibernet pakker.

Så hvorfor ikke vælge det billigste bredbånd i Odder? Sammenlign bredbåndsprisen med prisen på fibernet – der er altså rigtig meget at spare. Spar penge med en billigere bredbåndsløsning hos Odder Antenneforening, vi har bredbåndspakken, som passer til dine behov.