Nej, en lukning af vores radiosignal betyder, at du ikke længere kan høre radio via din TV-forbindelse.

Odder Antenne har i flere omgange varslet medlemmerne, at radiosignalet vil forsvinde, og nu skete det så 30/12-2020. Helt i tråd med den tekniske udvikling vælger Odder Antenne, at udnytte den ledige kapacitet i kabelnettet til bedre TV og hurtigere internet. Har du brugt radiosignalet fra kabelstikket i væggen, så har vi her samlet 3 løsninger, så du fortsat kan nyde dine radiokanaler.

Hvad gør jeg nu?

  1. Vil du fortsat høre radio på det anlæg, du har nu, kan du uden den store omkostning købe en FM-stueantenne.
    2. Du kan vælge at anskaffe en DAB+ adapter, hvis du fortsat vil høre radio på dit nuværende anlæg. Så behøver du ikke at skifte anlægget ud og du får nu adgang til de digitale DAB+ kanaler via en lineindgang på dit eksisterende anlæg, så du ikke behøver at skifte det ud.
    3. Fra internettet kan du også, vha. din PC, smartphone eller tablet, hente alverdens radiokanaler, podcasts og lydbøger til dit anlæg. Du tilslutter dem blot til anlægget med et kabel eller streamer med bluetooth (via f.eks. Chromecast Audio). Der er rigtig mange apps, der kan fange lige den radiokanal eller podcast du ønsker at lytte til, fra hele Danmark og resten af verden de er der alle sammen!I alle tilfælde anbefaler vi, at du snakker med en forhandler af disse produkter. De vil kunne rådgive dig på bedst mulig måde.